Novi Sad
04.09.2012.
09:07 > 07:13
Govoreći o navodnom nuđenju novca odbornicima od strane direktora javnih preduzeća, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije (DSS) Borko Ilić rekao je da odbornicima DSS-a niko nije nudio nikakve pare jer su, kako je kazao, verovatno svesni da su odbornici te stranke "čvrsti" i da neće pokleknuti u odlukama koje je donela stranka.
  • borrissey

    04.09.2012 19:01
    @Goran NS
    HAhahahahahahahaha, komentar godine! :D
  • sofronije

    04.09.2012 16:24
    ilic i njemu slicni...
    Sta smo mi Bogu gresni da nam ovi raznorazni zutokljunci bez dana radnog staza uredjuju zivot?
    Izgleda da je ponovo doslo vreme skoj-a.
  • 04.09.2012 13:27
    Neka Ilic objasni svoju promenu za dva meseca. Pre dva meseca je hteo da pravi vlast sa DS a danas je u koaliciji sa SNS... Nikoga u stranci nije konsultovao o svojim pregovorima i dogovorima.Koga je pitaao za ulazak u koaliciju sa strankama za koje ceo grad zna da su kupovale glasove?Neka kaze koga je konsultovao pri odredjivanju redosleda na izbornoj listi DSS? Neka kaze ko ga je ovlastio da kadrira u kvoti koja je pripala DSS? Neka policija istrazi od cega je ziveo i ko je platio adaptaciju stana Ilica? Neka Ilic objasni svoje veze sa odbeglim odbornicima DSS u predhodnom sazivu. Sto ne sazove sastanak predsednika svih mesnih odbora DSS pred kadriranje? Sto se boji sastanka na kome bi prisustvovali ljudi cijim je radom dosao na sadasnje pozicije? Zbog cega je pokusavao u razgovorima koje je vodio sa koalicionim parnerima( "Romima" i drugima) da kompromituje Ruzicu Igic? Zbog cega se boje gosp. Igic i Zeljka Tomica?Jos mnogo pitanja za doticnog... No Borko Ilic se boji istine i boji se da pogleda svoje stranacke kolege u oci.
  • Matija

    04.09.2012 13:13
    Nista od nove vlade u NS
    Pravosudni organi ovih dana treba da utvrde da li je bilo kupovine glasova na izborima u NS, od strane RDS-a, a sve to po prijavi Milosa Vucevica i SNS-a. Znamo da je bilo kupovine i da ce Sud ponistiti izbore,sto znaci da nas cekaju novi. Ko drugome jamu kopa,sam u nju pada!
  • 04.09.2012 12:44
    Nije istina. Borko Ilic zna da DSS ima tradiciju prodaje svojih odbornika. Neka doticni nam kaze na koliko je novca pristao pred szasedanje skupstine u junu mesecu? Borko reci jer svi znamo da lazes!!!
  • 04.09.2012 10:45
    Ala Bokan tvrdi pazar, isplatiće mu se svaki glas za koji je dao 1 ili 2 crvene......ccccc
  • daca

    04.09.2012 10:33
    jaooooooo
    Hoce li se vise zavrsiti izbori u Novom Sadu, poruka g. Vucevicu koji preti hapsenjima. Za primer uhapsite Vase nove koalicioine partnere Romska parija, jer su prema VASIM tvrdnjama kupovali glasove. Jao Vucevicu, ovi koje smenjujete jesu katastrofa, ali ste vi JOS VECA u najavi!
  • satori

    04.09.2012 10:05
    tender
    Ili javni tender za kupovinu odbornika, ili novi izbori!
  • goran NS

    04.09.2012 10:05
    ko bi još bacao pare na odbornike DSSa?
    :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna